11x Leuke schoenen voor meiden - Zomer 2024

Op zoek naar leuke schoenen voor jonge meiden? Bij Steenbergen Schoenen hebben we de leukste merken van goede kwaliteit. Sneakers, Flatjes, laarzen, voor ieder wat wils. We hebben een aantal leuke modellen voor je op een rij gezet. En je shopt ze nu ook nog eens in de SALE!

Toch onze nieuwe collectie bekijken? Dat kan hier. 

Deze leuke meiden sneakers zijn van Hip. Een nineties model met geperforeerde neus en hippe, dikke loopzool. Gemaakt van wit leer met rosé en goud accenten. Echt een meiden schoen! 

Shop deze HIP sneakers hier. 

De populaire Birkenstock sandalen voor meiden! Uitgevoerd in een mooi, roze kleurtje. Deze sandalen lopen heerlijk en zijn momenteel helemaal hot. 

Je shopt ze hier. 

Deze western laarzen van HIP staan super leuk onder een jurkje deze zomer. Maar ze kunnen ook prima nog dit najaar doorgedragen worden. De western trend zien we dit najaar namelijk weer gewoon terug. Leuk én handig dus. 

Je shopt deze HIP laarzen hier. 

Een leuke, veelzijdige sandaal die overal onder kan. Deze Sandalen van Clic! Door de platina gouden kleur is de sandaal heel makkelijk te combineren. En welk meisje houdt nou niet van goud? Deze sandalen lopen heerlijk en vallen lekker op. 

Shop deze Clic! sandalen hier. 

Vrolijke sneaker in een sportief runner model. Van het merk Giga. De sneaker is uitgevoerd in verschillende trendkleuren en combineer leer met suède en mesh. Een hele speelse schoen die lekker zit en sportief staat!

Shop deze Giga sneakers hier. 

Deze sneakers van Hip kunnen onder bijne elke outfit! Een mooie basis sneaker die elk meisje in de kast zou moeten hebben. De sneakers staan leuk onder een zomer jurkje, maar natuurlijk ook onder een stoere jumpsuit of spijkerbroek. 

Je shopt ze hier. 

Voor de jongere meiden zijn deze sandalen ontzettend leuk en vrolijk! Gemaakt van rosé leer en voorzien van kralen in roze, geel en blauw. Deze sandalen hebben een stevig voetbed en klittenband bandjes rondom de enkel. Zitten dus erg stevig, waardoor je kleine meid er ook prima in kan rennen en ravotten. 

Je shopt deze sandalen van Shoesme hier.

Dat de retro en vintage trend huge is momenteel is wel te zien! Deze sneaker van HIP is nog zo'n mooi voorbeeld. In een leuke jaren 90 stijl met een moderne twist. Wit leer met beige suède en gouden accenten én een typerende bruine loopzool. 

Je shopt de HIP sneakers hier. 

Zoek je een stoere meiden schoen waar vooral geen goud of roze in zit? Dan is deze stoere sneaker van Nubikk wat voor jou. Een low basket model in zwart en wit, met glitter accent aan de zijkant. Op de veters is een badge van een smiley bevestigd, maar die kan er gewoon af. 

Je shopt de Nubikk sneakers hier. 

Nog zo'n stoere, neutrale sneaker. Een runner model van Giga in wit, grijs, zwart en mint groen. Lekker fris en sportief! En ze zitten ook nog eens heerlijk comfortabel, dus hier loop je gerust de hele dag op. 

Shop deze Giga sneakers hier. 

Deze zwarte veterlaarzen zijn niet per definitie heel zomers. Maar dit soort laarsjes kunnen altijd. Ze maken een leuke, zomerse outfit direct heel stoer en edgy. En ook handig: je draagt ze makkelijk door in de herfst. Nu met hoge korting!

Je shopt deze Develab veterboots hier. 

Welke schoen is jouw favoriet? Bekijk hier de hele collectie meiden schoenen. Gratis vezending vanaf € 40,- en voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden. 

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter