Welke schoenen onder een beige heren pak?

Een beige pak is ontzettend hip momenteel. We zien in de trouwbranche veel beige pakken, maar ook op de werkvloer komen ze steeds vaker voorbij. Een strak gesneden pak, maar ook steeds meer en wijder pak, gemaakt van een dunne stof met casual look. Daar hoort een mooi paar schoenen onder! Maar welke schoenen draag je nu onder een beige pak?

Hiervoor moeten we onderscheid maken tussen netjes en casual.

Net beige pak en schoenen

Heb je een bruiloft, of sterker nog: ben jij de bruidegom? Dan ga je natuurlijk in een prachtig, net, beige pak. Waarschijnlijk met wit overhemd en misschien zelfs een giletje. Heel netjes en formeel dus. Hier hoort een mooi paar schoenen bij.

Cognac

Cognac is klassiek en geeft je outfit direct een hele formele uitstraling. Met cognac kun je eigenlijk niet misgaan. Een mooi gepoetste schoen, of juist een suède schoen. Nette schoenen met een mooie, dubbele gesp zijn momenteel ook erg in.

Bekijk onze collectie cognac schoenen.

Beige

Onder beige kun je natuurlijk ook gewoon beige dragen. Mooi ton-sur-ton en het oogt erg chique en rustig. Kies een beige schoen met een houten zool voor een rustiekere look en een beige schoen met een zwarte zool voor een hele chique look.

Let er wel op dat het beige overeen komt met je pak, of erbij aansluit. Je hebt bijvoorbeeld koelere tinten beige en warmere tinten en deze combineren niet mooi samen. Het ene beige is het andere niet. In onze winkel krijgen wij ook veel bruidegoms en onze tip is altijd om een stofstaaltje van je pak mee te nemen. Beige is namelijk erg lastig te matchen met de juiste schoen.

Je kunt kiezen voor een nette beige schoen, maar als je durft ook voor een rustige beige sneaker.

Tip! Je mag ons altijd een stofstaaltje toesturen, waarna wij er een aantal mooie schoenen bij zoeken.

Bekijk onze collectie beige schoenen.

Donkergroen

Aardetinten staan mooi bij elkaar, zo ook beige en donkergroen. Een hele mooie, rustige combinatie. Je kunt hier ook heel mooi de riem en de stropdas laten matchen. Zo heb je een mooie kleurencombi voor je pak.

Bekijk onze collectie donkergroene schoenen.

Witte sneaker

Een iets minder formele optie is een witte sneaker. De één vind het fantastisch, de ander vind het verschrikkelijk. Maar het feit is dat een witte sneaker onder een pak razend populair is.

Zorg er wel voor dat de sneakers ook echt kraakwit zijn. Koop een nieuw paar, of poets je witte sneakers wit met de tips op ons blog. Niets is zo lelijk als een viezig paar ‘witte’ sneakers bij een net en strak pak.

Bekijk onze collectie witte heren sneakers.

Casual beige pak en schoenen

Steeds vaker zien we een ietwat wijdvallen pak, gemaakt van een dunne stof. Deze pakken zitten heerlijk comfortabel en staan lekker stoer.

Ze worden iets langer gedragen (waar het aangesloten pak vaak tot boven de enkel komt) of de pijpen worden zelfs casual omgeslagen.

Zorg ervoor dat je sok niet zichtbaar is, óf juist een eyecatcher is.

Qua schoenen kun je dezelfde kleuren kiezen als hierboven. Alleen waar je bij een formeel pak sneller kiest voor een nette schoen, kies je hier lekker voor een sneaker.

En waar je bij een formeel pak liever kiest voor rustige kleuren en modellen, kun je bij een casual pak ook lekker kiezen voor een opvallende sneaker. Bijvoorbeeld een hele chunky sneaker of zelfs een gekleurde sneaker. Helemaal leuk om je persoonlijkheid terug te laten komen op je werk of andere setting!

Dit zijn onze suggesties voor heren schoenen onder een beige pak! Welke is jouw favoriet? We hebben een verassend grote collectie herenschoenen, van populaire merken én van exclusieve merken. We doen ons best om de collectie breed maar ook verassend te houden.

Bekijk hier onze collectie herenschoenen. Gratis verzending vanaf € 40,- en voor 15:00 besteld is dezelfde dag verzonden!

Masha
Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter